Secăiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci

Andra Mușatescu, singurul avocat premiat în domeniul Dreptul Proprietății Intelectuale, la prima ediţie a Galei Lady Lawyer


28 octombrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Legal Magazin Events a organizat prima ediţie a Galei Lady Lawyer, pe 24 octombrie 2014, la Hotel Howard Johnson din Bucureşti. Evenimentul a reprezentat o premieră pe plan național şi a celebrat doamnele avocat care au reuşit să se impună de-a lungul timpului în această profesie, să evidenţieze cariere de succes, dar şi să reliefeze faptul că, în România, femeile sunt o adevărată forţă în avocatură.

Juriul a apreciat succesele doamnei avocat Andra Mușatescu înregistrate de-a lungul celor 17 ani de activitate în domeniul proprietății intelectuale, atât cele obținute prin activitatea desfășurată în cadrul Caselor de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu, pe care le coordonează, cât și pentru activitatea desfășurată în comitetele de conducere a asociațiilor internaționale din care face parte (INTA, ITechLaw, ECTA, etc.).

„Mă simt de-a dreptul onorată de a fi premiată în cadrul acestei gale prin care se recunosc efortul, realizările și succesele doamnelor care practică această meserie nobilă”, a declarat avocat Andra Mușatescu.

Despre Andra Mușatescu Law & Industrial Property Offices

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu sunt considerate de publicaţii juridice cunoscute ca “oferind o gamă largă de servicii juridice corporatiste şi comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurenţei şi UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500). De asemenea, “reputaţia în domeniul PI a atras cu sine mai mulţi clienţi internaţionali cunoscuţi” care “laudă serviciile de PI, incluzând şi litigii” (Legal 500), practicând “în fruntea domeniului juridic IP din România cu o vastă experienţă în consultanţa acordată în principal societăţilor multinaţionale” (WTR1000), iar Dr. Andra Muşatescu este “un expert în IP de un standard absolut înalt” (Legal 500) şi “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică