Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Competiție sau cooperare? Teoria echilibrului și aplicabilitatea ei în soluționarea conflictelor prin metode alternative / 29 octombrie 2014, București
29.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Centrul de Negociere și Mediere din cadrul Universității Româno-Americane organizează miercuri, 29 octombrie 2014, începând cu ora 13:30, în sala 223, cursul „Competiție sau cooperare? Teoria echilibrului și aplicabilitatea ei în soluționarea conflictelor prin metode alternative„, susținut de Katalin Kibedi.

Centrul de Negociere şi Mediere organizat în cadrul proiectului ”ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii” îşi propune să ofere cursuri de formare şi expertiză pe domeniul negocierilor interne şi internaţionale, cât şi în domeniul medierii.

Se urmăreşte îmbinarea noţiunilor teoretice cu dezvoltarea abilităţilor practice ale cursanţilor, în acest sens apelând la cei mai buni traineri şi specialişti în domeniile de interes, precum şi la o serie de colaborări cu companii cunoscute din România, pentru accesarea unor informaţii direct din mediul de afaceri.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.