Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Competiție sau cooperare? Teoria echilibrului și aplicabilitatea ei în soluționarea conflictelor prin metode alternative / 29 octombrie 2014, București


29 octombrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Mediere, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Centrul de Negociere și Mediere din cadrul Universității Româno-Americane organizează miercuri, 29 octombrie 2014, începând cu ora 13:30, în sala 223, cursul „Competiție sau cooperare? Teoria echilibrului și aplicabilitatea ei în soluționarea conflictelor prin metode alternative„, susținut de Katalin Kibedi.

Centrul de Negociere şi Mediere organizat în cadrul proiectului ”ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii” îşi propune să ofere cursuri de formare şi expertiză pe domeniul negocierilor interne şi internaţionale, cât şi în domeniul medierii.

Se urmăreşte îmbinarea noţiunilor teoretice cu dezvoltarea abilităţilor practice ale cursanţilor, în acest sens apelând la cei mai buni traineri şi specialişti în domeniile de interes, precum şi la o serie de colaborări cu companii cunoscute din România, pentru accesarea unor informaţii direct din mediul de afaceri.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro