Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Europeană a Justiției Civile la Curtea de Apel Târgu Mureș
29.10.2014 | JURIDICE.ro

Curtea de Apel Târgu Mureș a dat publicității marți, 28 octombrie 2014, un comunicat cu privire la manifestările organizate, în parteneriat cu Tribunalul Specializat Mureș și Judecătoria Târgu Mureș, cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

În cadrul evenimentului, peste 300 de elevi, studenți și alți participanți au vizitat sectoarele cu activitate relevantă ale instanței, pentru a le da acestora posibilitatea să înțeleagă faptul că justiția este un serviciu pentru cetățeni. Cu această ocazie, au fost prezentate Modelele de cereri pentru justițiabili în materie procesual civilă și civilă și în materie penală.

De asemenea, au avut loc dezbateri pe tema ”Prezentarea activității instanțelor. Rolul magistratului”, iar pentru elevii de gimnaziu și liceu a fost organizat un concurs online, având ca temă definirea printr-un cuvânt/expresie a activității judecătorului.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.