Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Ziua Europeană a Justiției Civile la Curtea de Apel Târgu Mureș


29 octombrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Curtea de Apel Târgu Mureș a dat publicității marți, 28 octombrie 2014, un comunicat cu privire la manifestările organizate, în parteneriat cu Tribunalul Specializat Mureș și Judecătoria Târgu Mureș, cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

În cadrul evenimentului, peste 300 de elevi, studenți și alți participanți au vizitat sectoarele cu activitate relevantă ale instanței, pentru a le da acestora posibilitatea să înțeleagă faptul că justiția este un serviciu pentru cetățeni. Cu această ocazie, au fost prezentate Modelele de cereri pentru justițiabili în materie procesual civilă și civilă și în materie penală.

De asemenea, au avut loc dezbateri pe tema ”Prezentarea activității instanțelor. Rolul magistratului”, iar pentru elevii de gimnaziu și liceu a fost organizat un concurs online, având ca temă definirea printr-un cuvânt/expresie a activității judecătorului.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică