Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Susținere publică teză de doctorat: Protecția drepturilor salariaților în cazul transferului de întreprinderi, unități sau părți ale acestora | Ana-Maria VLĂSCEANU / 31 octombrie 2014


29 octombrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Facultatea de Drept a Universității din București va găzdui vineri, 31 octombrie 2014, începând cu ora 12:00, susținerea publică a tezei de doctorat ”Protecția drepturilor salariaților în cazul transferului de întreprinderi, unități sau părți ale acestora”, de către doctorandul Ana-Maria VLĂSCEANU.

Conducător de doctorat: prof. univ. dr. Alexandru Athanasiu.
Președintele Comisiei de doctorat: Decan, conf. univ. dr. Flavius A. Baias.
Referenți: prof. univ. dr. Claudia-Ana Costea (Universitatea din Bucureşti), prof. univ. dr. Magda Volonciu (Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucureşti), conf. univ. dr. Marioara Ţichindelean (Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu).

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro