Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM achiziționează servicii pentru organizarea de activități în cadrul Programelor Justiție Civilă și Justiție Penală ale Comisiei Europene


30 octombrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 28 octombrie 2014, scrisoarea de intenție privind achiziționarea, prin cumpărare directă, de servicii pentru organizarea unor activități în cadrul Programelor Justiție Civilă și Justiție Penală ale Comisiei Europene.

În cadrul proiectelor: ”Exerciții practice pentru implementarea instrumentelor de cooperare judiciară în materie civilă și comercială”, ”Reintegrarea socială a persoanelor condamnate: O abordare comprehensivă europeană” și ”Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene” vor fi organizate seminarii și conferințe pentru care CSM intenționează să achiziționeze servicii de cazare, de reuniuni și conferințe și de catering.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 31 octombrie 2014, ora 12:00. Informații suplimentare pot fi solicitate la tel: 311.69.53 sau e-mail: marinpopa@csm1909.ro (persoana de contact: consilier Marin Popa).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii