Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Parteneriat de colaborare între ORDA și ARDAE
30.10.2014 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDA), prin director general adjunct Irina Lucan-Arjoca, și Asociația Română de Drept și Afaceri Europene (ARDAE), prin președinte Mihai Șandru, au încheiat la data de 9 septembrie 2014 un parteneriat de colaborare științifică.

Parteneriatul urmărește dezvoltarea instituțională în aplicarea și interpretarea Dreptului Uniunii Europene, organizarea de evenimente științifice dedicate drepturilor de autor în România și impactul dreptului european în materie, cointeresarea factorilor de decizie în domeniu, diseminarea informațiilor relevante.

ORDA îşi manifestă astfel deplina deschidere pentru colaborarea cu asociaţiile şi organizaţiile interesate de domeniul drepturilor de autor.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.