Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Procurori sancționați disciplinar
30.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis în şedinţa de miercuri, 29 octombrie 2014, în parte, acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva lui Eva Emilian şi a admis acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva lui Călin Sorin Mihail, procurori în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, conform unui comunicat al CSM.

Motivul: săvârşirea abaterilor disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a şi lit. t din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor – „manifestările care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu” şi “exercitarea funcţiei cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă”.

Sancțiune: diminuarea indemnizaţiei de încadrare lunare brute cu 20% pe o perioadă de 5 luni în cazul lui Eva Emilian și avertisment pentru Călin Sorin Mihail.

Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO