Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Control al CAA la Baroul Bihor


30 octombrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Baroul Bihor publicat miercuri, 29 octombrie 2014, un anunț cu privire la controlul ce urmează a fi efectuat de inspectorii CAA, începând cu 3 noiembrie 2014.

Anunțul integral:

”Casa de Asigurări a Avocaţilor Bucureşti ne face cunoscut prin adresa nr. 1303/23.10.2014 că, începând cu data de 3 noiembrie 2014, avocaţii Baroului Bihor vor fi controlaţi de o echipă de inspectori ai CAA.

Scopul controlului constă în verificarea corectitudinii cotelor plătite de avocaţi la Filiala Bihor a CAA în perioada anilor 2010 si 2011, faţă de situaţia reală a încasărilor existente în chitanţiere, extrase de cont, registru-jurnal de încasări şi plăţi şi în declaraţiile fiscale depuse la Administrațiile Financiare din Oradea sau judeţul Bihor.

În acest sens, vă rugăm să depuneţi la secretariatul Baroului Bihor, până la data de 3 noiembrie 2014, următoarele documente:
– chitanţierele aferente încasărilor pentru anii 2010 și 2011,
– extrasele de cont pentru aceeaşi perioadă, unde este cazul,
– registrul de încasări şi plăţi condus pentru aceste perioade,
– declaraţiile „200” şi „204” – unde este cazul, depuse la Administraţiile Financiare pentru anii 2010 și 2011.

Pentru siguranţa documentelor dumneavoastră, având în vedere numărul mare de avocați verificaţi, vă rugăm să pregătiţi documentele cerute în plase, pungi, etc., eventual etichetate, pentru a nu se amesteca între ele.

Vă facem cunoscut că astfel de activităţi de control din partea Casei de Asigurări a Avocaţilor au mai avut loc la Filiala Bihor în anii precedenţi şi se desfaşoară periodic la toate Filialele CAA din ţară.

Vă mulţumim anticipat pentru sprijinul pe care îl veţi acorda pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţii de control anunţate.

Decanul Baroului Bihor – Av. Cristian Domocoş
Preşedintele Filialei Bihor a CAA – Av. Ştefan Herchi”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică