Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Examen de definitivat în profesia de practician în insolvență / 17-21 noiembrie 2014
31.10.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Insolvență
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență organizează, în perioada 17-21 noiembrie 2014, la sediul UNPIR din București, examenul de definitivat în profesia de practician în insolvență, potrivit unui comunicat.

Examenul constă în susținerea unei lucrări scrise – studiu de caz din practica stagiarului. Candidatul își va prezenta lucrarea pentru 10 minute, după care Comisia de examinare va putea proceda la verificarea cunoştinţelor teoretice şi practice ale candidatului în domeniul insolvenţei. Termenul limită de înscriere la examen este 7 noiembrie 2014.

Studiul de caz se recomandă a avea un volum de maxim 10 pagini tehnoredactate, cu font Times New Roman sau Arial, cu dimensiunea caracterelor de 12 puncte, utilizând diacritice, textul va respecta o spațiere între rânduri de 1,5 linii. Obligatoriu, paginile lucrării vor fi numerotate. Studiul de caz se va depune în 3 exemplare.

Stagiarii care doresc să se înscrie la examen trebuie să depună la sediul UNPIR următoarele documente:
a) cererea de înscriere;
b) raport de activitate privind stagiul de pregătire profesională efectuat, inclusiv dovada de participare la stagiul intensiv de pregătire;
c) caracterizarea întocmită de coordonatorul/coordonatorii de stagiu pe lângă care stagiarul a funcţionat ca salariat sau colaborator;
d) studiu de caz;
e) dovada achitării taxei de susținere a examenului de definitivat în cuantum de 1.500 lei.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti