Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
PIPEREA & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Examen de definitivat în profesia de practician în insolvență / 17-21 noiembrie 2014
31.10.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență organizează, în perioada 17-21 noiembrie 2014, la sediul UNPIR din București, examenul de definitivat în profesia de practician în insolvență, potrivit unui comunicat.

Examenul constă în susținerea unei lucrări scrise – studiu de caz din practica stagiarului. Candidatul își va prezenta lucrarea pentru 10 minute, după care Comisia de examinare va putea proceda la verificarea cunoştinţelor teoretice şi practice ale candidatului în domeniul insolvenţei. Termenul limită de înscriere la examen este 7 noiembrie 2014.

Studiul de caz se recomandă a avea un volum de maxim 10 pagini tehnoredactate, cu font Times New Roman sau Arial, cu dimensiunea caracterelor de 12 puncte, utilizând diacritice, textul va respecta o spațiere între rânduri de 1,5 linii. Obligatoriu, paginile lucrării vor fi numerotate. Studiul de caz se va depune în 3 exemplare.

Stagiarii care doresc să se înscrie la examen trebuie să depună la sediul UNPIR următoarele documente:
a) cererea de înscriere;
b) raport de activitate privind stagiul de pregătire profesională efectuat, inclusiv dovada de participare la stagiul intensiv de pregătire;
c) caracterizarea întocmită de coordonatorul/coordonatorii de stagiu pe lângă care stagiarul a funcţionat ca salariat sau colaborator;
d) studiu de caz;
e) dovada achitării taxei de susținere a examenului de definitivat în cuantum de 1.500 lei.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate