Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

ELSA București organizează un concurs de eseuri pe tema drepturilor omului cu ocazia ELSA Day
31.10.2014 | Laura-Elena IVAN

ELSA București oferă o nouă oportunitate de dezvoltare studenților la Drept și anunță organizarea unui concurs de eseuri cu ocazia ELSA Day, care va avea loc pe 26 noiembrie 2014. ELSA Day reprezintă unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale asociației la nivel internațional, implicând participarea tuturor grupurilor naționale din Rețeaua ELSA și a tuturor grupurilor locale. Tematica acestei zile este cea a drepturilor omului, ELSA urmărind promovarea în rândul studenților a acestei ramuri de drept. Departamentul Activități Academice din cadrul asociației oferă studenţilor la Drept oportunitatea de a realiza o cercetare juridică pe tema responsabilității sociale, precum și de a-și exprima punctul de vedere privind acest subiect.

Concursul va fi organizat pe două secțiuni, și anume: limba română cu titlul „O societate mai bună – obligație morală și drept?” și o secțiune în limba engleză cu titlul „Free access to justice for all social minorities: reality or myth?”. Studenții interesați pot trimite eseurile în perioada 28 octombrie – 12 noiembrie 2014, pe adresa de e-mail: concurs.eseuri@bucuresti.elsa.ro. Anunțarea câștigătorilor și premierea acestora vor avea loc pe 26 noiembrie, în cadrul evenimentului ELSA Day.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: concurs.eseuri@bucuresti.elsa.ro.

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociație internațională, independentă, apolitică, condusă de și pentru studenți. ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la Drept care activează la nivel naţional. Parte a ELSA România, grupul local ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Laura-Elena IVAN
ELSA București


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.