Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

ELSA București organizează un concurs de eseuri pe tema drepturilor omului cu ocazia ELSA Day


31 octombrie 2014 | Laura-Elena IVAN
Secţiuni: Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

ELSA București oferă o nouă oportunitate de dezvoltare studenților la Drept și anunță organizarea unui concurs de eseuri cu ocazia ELSA Day, care va avea loc pe 26 noiembrie 2014. ELSA Day reprezintă unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale asociației la nivel internațional, implicând participarea tuturor grupurilor naționale din Rețeaua ELSA și a tuturor grupurilor locale. Tematica acestei zile este cea a drepturilor omului, ELSA urmărind promovarea în rândul studenților a acestei ramuri de drept. Departamentul Activități Academice din cadrul asociației oferă studenţilor la Drept oportunitatea de a realiza o cercetare juridică pe tema responsabilității sociale, precum și de a-și exprima punctul de vedere privind acest subiect.

Concursul va fi organizat pe două secțiuni, și anume: limba română cu titlul „O societate mai bună – obligație morală și drept?” și o secțiune în limba engleză cu titlul „Free access to justice for all social minorities: reality or myth?”. Studenții interesați pot trimite eseurile în perioada 28 octombrie – 12 noiembrie 2014, pe adresa de e-mail: concurs.eseuri@bucuresti.elsa.ro. Anunțarea câștigătorilor și premierea acestora vor avea loc pe 26 noiembrie, în cadrul evenimentului ELSA Day.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: concurs.eseuri@bucuresti.elsa.ro.

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociație internațională, independentă, apolitică, condusă de și pentru studenți. ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la Drept care activează la nivel naţional. Parte a ELSA România, grupul local ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Laura-Elena IVAN
ELSA București

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro