Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

ELSA București organizează proiectul „Legal Explorations: Dreptul Concurenței”


31 octombrie 2014 | Laura-Elena IVAN
Secţiuni: Concurență, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

ELSA București vine în această toamnă în sprijinul studenților la Drept și anunță lansarea proiectului „Legal Explorations: Dreptul Concurenței”, ediția a II-a, care se va desfășura în perioada 10 noiembrie – 13 decembrie 2014. Departamentul Activități Academice din cadrul asociației oferă studenţilor de anii III și IV oportunitatea de a lua contact cu dreptul concurenței, de a-și însuși informații de la profesioniști în domeniu și, la final, de a demonstra faptul că au acumulat suficiente cunoștințe pentru a le folosi în pregătirea unui proces simulat.

Formatul proiectului constă în 5 workshopuri, desfășurate sub forma unor prelegeri pe teme din sfera dreptului concurenței susținute de experți în domeniu, urmate de un proces simulat, pentru care vor fi selectați 16 studenți, în echipe de câte 2. În urma acestei ultime etape a proiectului, vor fi premiate cele mai bune două echipe și cel mai bun orator.

Pentru a participa la acest proiect, studenții trebuie să completeze formularul, începând cu 27 octombrie și până pe 9 noiembrie 2014, și să îl trimită pe adresa de e-mail: competition.law@bucuresti.elsa.ro.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: competition.law@bucuresti.elsa.ro.

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociație internațională, independentă, apolitică, condusă de și pentru studenți. ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la Drept care activează la nivel naţional. Parte a ELSA România, grupul local ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Laura-Elena IVAN
ELSA București

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro