Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

ELSA București organizează proiectul „Legal Explorations: Dreptul Concurenței”
31.10.2014 | Laura-Elena IVAN

ELSA București vine în această toamnă în sprijinul studenților la Drept și anunță lansarea proiectului „Legal Explorations: Dreptul Concurenței”, ediția a II-a, care se va desfășura în perioada 10 noiembrie – 13 decembrie 2014. Departamentul Activități Academice din cadrul asociației oferă studenţilor de anii III și IV oportunitatea de a lua contact cu dreptul concurenței, de a-și însuși informații de la profesioniști în domeniu și, la final, de a demonstra faptul că au acumulat suficiente cunoștințe pentru a le folosi în pregătirea unui proces simulat.

Formatul proiectului constă în 5 workshopuri, desfășurate sub forma unor prelegeri pe teme din sfera dreptului concurenței susținute de experți în domeniu, urmate de un proces simulat, pentru care vor fi selectați 16 studenți, în echipe de câte 2. În urma acestei ultime etape a proiectului, vor fi premiate cele mai bune două echipe și cel mai bun orator.

Pentru a participa la acest proiect, studenții trebuie să completeze formularul, începând cu 27 octombrie și până pe 9 noiembrie 2014, și să îl trimită pe adresa de e-mail: competition.law@bucuresti.elsa.ro.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: competition.law@bucuresti.elsa.ro.

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociație internațională, independentă, apolitică, condusă de și pentru studenți. ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la Drept care activează la nivel naţional. Parte a ELSA România, grupul local ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Laura-Elena IVAN
ELSA București


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.