TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Ciprian Glodeanu, Partener WOLF THEISS, desemnat leading lawyer în clasamentul IFLR 1000 din 2015
04.11.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Ciprian Glodeanu

Ciprian Glodeanu

Ciprian Glodeanu (Partener) a fost desemnat, de catre prestigiosul director IFLR 1000, “leading lawyer” al firmei WOLF THEISS in Romania, avand cele mai multe recomandari individuale venite din partea clientilor si colaboratorilor.

Partenerul WOLF THEISS, Ciprian Glodeanu, este clasat ca fiind leading lawyer pentru departamentele Financiar-Bancar, Fuziuni si Achizitii, Piete de Capital si Finantare de Proiecte, disctinctie oferita atat datorita proiectelor de anvergura pe care le-a coordonat, cat si datorita recomandarilor venite din partea clientilor firmei.

“Ma bucura faptul ca profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de WOLF THEISS sunt recunoscute de una dintre cele mai prestigioase platforme de clasament al firmelor de avocatura. Acest lucru dovedeste inca o data faptul ca WOLF THEISS are o prezenta bine definita in Romania”, a declarat Ciprian Glodeanu, Partener WOLF THEISS.

In editia IFLR 1000 (2014), Ciprian Glodeanu aparea ca avocat lider cu cele mai multe recomandari individuale pentru domeniul Financiar-Bancar.

Directorul financiar IFLR 1000 este cel mai prestigios ghid juridic international ce alcatuieste clasamente in peste 120 de jurisdictii la nivel international, inclusiv Romania, pe baza proiectelor in care sunt implicate firmele de avocatura, pe parcursul a 12 luni si pe baza recomandarilor facute de clienti si competitori.

In fiecare an, criteriile care stau la baza procesului de selectie sunt: calitatea serviciilor oferite de avocati, modalitatea de abordare a proiectelor juridice, complexitatea proiectelor si a consultantei juridice oferite, dar si expertiza avocatilor implicati.

DESPRE WOLF THEISS

Infiintata in 1957, WOLF THEISS este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala si de Est, specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale. In cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare. Imbinand practica juridica si cea comerciala, WOLF THEISS dezvolta solutii complete si inovatoare, bazate pe experienta si cunostintele acumulate in domeniul juridic, fiscal si comercial.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate