Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

STOICA & Asociaţii: 19 ani de la înfiinţare
05.11.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocatură STOICA & Asociaţii a sărbătorit 19 ani de la înfiinţare printr-o recepţie organizată la Hotel Athenee Palace Hilton, la care au fost prezenți, alături de toţi membrii echipei STOICA & Asociaţii, alți peste 200 de invitaţi – clienţi, jurişti, profesori, jurnalişti, diplomaţi, personalităţi din lumea culturală şi artistică.

Premiul de excelenţă pentru întreaga carieră juridică” a fost acordat de societatea de avocatură STOICA & Asociaţii profesorului univ. dr. Stanciu D. Cărpenaru de la Facultatea de Drept a Universităţii din București, pentru calităţile sale de pedagog strălucit şi de desăvârșit practician al dreptului, care a transmis miilor de studenţi pe care i-a format de-a lungul anilor pasiunea pentru dreptul privat şi valori precum rigoarea şi exigenţa, modestia şi corectitudinea.

Premiul pentru încurajarea activităţii cultural-artistice”, sub forma unei sponsorizări, a fost acordat tinerei designer vestimentar, Alina Mărgulescu, pentru soluţiile ingenioase cu care a realizat creaţiile vestimentare, soluţii menite să transforme costumul într-un element de limbaj plastic, cultural şi spiritual.

De-a lungul timpului, societatea de avocatură STOICA & Asociaţii a acordat peste 10 premii și sponsorizări diverselor personalități din lumea juridică şi cea cultural-artistică. ”Într-o lume care pare că şi-a uitat valorile sale autentice, societatea noastră de avocatură  susține an de an profesioniști ai lumii juridice și artiști cu rezultate deosebite, atât pentru a-i recompensa pentru munca lor, cât și pentru a le susține dezvoltarea viitoare”, a declarat Valeriu Stoica, Partener Fondator STOICA & Asociații.

Societatea de avocaţi STOICA & Asociaţii a fost constituită în noiembrie 1995 şi, în prezent, numără peste 30 de avocaţi care acordă clienţilor romani şi străini consultanţă şi reprezentare juridică în toate domeniile dreptului afacerilor. În contextul unui cadru legislativ în continuă schimbare, de la înfiinţare şi până în prezent, STOICA & Asociaţii a reuşit să dea dovadă de inovaţie şi de o puternică motivaţie în promovarea celor mai bune soluţii pentru clienţii săi, care prin prezenţa lor la evenimentul menţionat au dovedit ataşamentul faţă de valorile etice și profesionale care caracterizează societatea de avocaţi STOICA & Asociaţii: Fidelitas, Integritas, Fortitudo.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.