TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

VILAU | ASSOCIATES cooptează un Partner MUȘAT & ASOCIAȚII
06.11.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Începând cu 1 noiembrie 2014, domnul avocat Marius Bârlădeanu s-a alăturat echipei VILAU | ASSOCIATES urmând a coordona departamentul de drept imobiliar și construcții în calitate de Counsel.

„Decizia lui Marius de a se alătura echipei noastre ne onorează, reprezentând o mișcare firească, care se încadrează în politica VILAU | ASSOCIATES de a impune un stil de avocatură dinamic și adaptat cerințelor actuale ale clienților. Într-un fel, Marius se întoarce acasă, alături de colegii cu care a colaborat într-o perioadă sau alta a carierei sale profesionale. Prin cooptarea lui Marius, VILAU | ASSOCIATES va beneficia nu doar de experiența sa impresionantă în real estate, ci și de aportul unui avocat experimentat în fuziuni și achiziții și drept societar”, a declarat Dragoș Vilău, asociat coordonator.

„Experiența acumulată în ultimii 16 ani, proiectele numeroase la care mi-am adus contribuția și mai ales implicarea constantă în coordonarea unor echipe de avocați interdisciplinare îmi asigură un grad ridicat de maturitate profesională. Sunt bucuros să mă alătur colegilor și prietenilor de la VILAU | ASSOCIATES și sunt convins că împreună vom face performanță”, a declarat Marius Bârlădeanu, Counsel la VILAU | ASSOCIATES.

Pe parcursul celor 16 ani de practică avocațială, Marius Bârlădeanu a instrumentat un număr impresionant de mandate constând în servicii de consultanță juridică, asistență și reprezentare în fața instanțelor judecătorești sau arbitrale. Întregul său parcurs profesional s-a remarcat prin seriozitate, perseverență, atașament față de cele mai înalte standarde de etică profesională, loialitate, respect și echilibru.

Marius Bârlădeanu s-a specializat în domeniul dreptului imobiliar și construcții, acordând consultanță juridică unei game largi de clienți – proprietari, chiriași, finanțatori, dezvoltatori, antreprenori, investitori sau arhitecți, asistându-i pe parcursul tuturor etapelor specifice proiectelor dezvoltate pentru piața de retail, office, hotels & leisure sau residential.

Din rolul de coordonator al unor echipe avocațiale interdisciplinare, Marius Bârlădeanu a gestionat toate aspectele juridice cu care se confruntă o întreprindere, pornind de la aspecte de drept societar, îndeosebi fuziuni, divizări și achiziții și drepturile acționarilor, chestiuni specifice dreptului muncii și legislației privind protecția mediului înconjurător, până la măsuri specifice reorganizării și lichidării voluntare și judiciare (în cadrul procedurilor de insolvență).

În egală măsură, Marius a asigurat, cu precădere în ultimii ani, atât direct, cât și în calitate de coordonator de echipă, asistența și reprezentarea juridică în fața instanțelor judecătorești și arbitrale, în litigii având ca obiect soluționarea unor cereri în revendicare imobiliară, acțiuni de fond funciar și în restituirea imobilelor preluate abuziv de Statul Român, acțiuni în răspundere contractuală derivate din contracte de antrepriză, închiriere, asociere în participațiune, acțiuni în materia asigurării de bunuri, acțiuni în realizarea unor drepturi reale, servituți și drepturi de creanță, executarea unor garanții reale și personale.

Portofoliul de clienți gestionat de Marius Bârlădeanu cuprinde un număr însemnat de companii naționale și multinaționale, instituții financiare și fonduri de investiții cu operațiuni în domeniul imobiliar, bancar, telecomunicații, media & IT, logistică & transport, curierat, energie, producție și comercializare de bunuri de larg consum.

Prin participarea sa la numeroase conferințe și seminarii, precum și prin contribuția constantă în redactarea unor articole de specialitate în publicații din România și din străinătate, Marius Bârlădeanu a dovedit preocupări constante pentru dezvoltarea competențelor sale profesionale și implicare în promovarea continuă a echipelor de avocați din care a făcut parte.

Înaintea cooptării sale în cadrul echipei VILAU | ASSOCIATES, Marius Bârlădeanu a deținut vreme de 5 ani poziția de avocat asociat al MUȘAT & ASOCIAȚII, societate cu care a colaborat începând din septembrie 2003. Anterior, Marius Bârlădeanu a făcut parte din echipa CMS Cameron McKenna, în perioada 1999-2003, inițierea în tainele avocaturii fiind începută în ianuarie 1998 sub îndrumarea maestrului Hugo Vitzman. Este absolvent al Facultății de Drept a Universității din București, promoția 1997.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate