Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

A doua Reuniune a Reţelei judiciare române în materie civilă şi comercială


11 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Ministerul Justiției a dat publicității luni, 10 noiembrie 2014, un comunicat cu privire la cea de-a doua Reuniune a Rețelei judiciare române în materie civilă şi comercială, desfășurată în perioada 6-7 noiembrie, la care au participat membrii Rețelei, precum și judecători din cadrul instanțelor din circumscripția Curții de Apel Târgu Mureș.

Agenda a avut ca obiect prezentări şi discuţii referitoare la instrumentele UE, recent adoptate sau aflate în procedură avansată de adoptare, în domeniul insolvenței, popririi asigurătorii bancare, succesiunilor, competenței, recunoașterii și executării hotărârilor judecătorești în materie civilă și comercială, precum și la cele aflate în curs de negociere în domeniul titlurilor executorii europene şi regimului bunurilor matrimoniale.

Următoarea reuniune a Reţelei va fi dedicată prezentării bilanţului activităţii Reţelei şi membrilor acesteia în anul 2014 şi a fost propusă a se realiza în prima parte a anului 2015.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică