Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Echipa INM a câștigat Marea Finală a Competiţiei Internaţionale THEMIS, Ediția a IX-a


11 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 7 noiembrie 2014, un comunicat cu privire la reușita obținută de echipa INM la Concursul Şcolilor de magistratură din Europa – THEMIS, Ediţia a IX-a.

Auditorii de justiţie Sabina Simona Cotoară, Stela Pelican și George Alexandru Lazăr, coordonați de formator Roxana Rizoiu, au câștigat a IX-a Ediţie a Competiţiei Internaţionale THEMIS, a cărei Mare Finală s-a desfăşurat în perioada 3-7 noiembrie 2014, la sediul Școlii Naționale pentru Judecători și Procurori din Polonia. Este a doua oară, în decurs de numai 4 ani, când Marea Finală a Competiției este câștigată de o echipă a României.

În Marea Finală au concurat opt echipe, reunind primele două echipe clasate în cadrul fiecăreia dintre cele patru secţiuni ale concursului, după cum urmează: o echipă reprezentând Austria, două echipe reprezentând Franţa, o echipă reprezentând Italia, o echipă reprezentând Olanda, două echipe reprezentând România și o echipă reprezentând Spania. Domeniul de concurs al acestei ultime etape l-a constituit cooperarea internaţională în materie civilă.

Ca urmare a succesului obținut de echipa română, INM va găzdui Marea Finală a ediției viitoare a competiției.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii