TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, alături de Start&Grow 2014, programul cu finanţări de până la 500.000 de euro pentru antreprenori
12.11.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII sprijină dezvoltarea mediului antreprenorial din România şi se alătură programului Start&Grow 2014. Societatea de avocatură oferă servicii de asistenţă juridică pentru realizarea tranzacţiilor prin care start-up-urile finaliste primesc finanţare din partea investitorilor.

Start&Grow 2014 este un program lansat de startups.ro pentru a susţine dezvoltarea unor afaceri promiţătoare, ajutându-i pe antreprenori să intre în legătură cu investitori şi să obţină până la 500.000 de euro pentru a-şi duce afacerea la următorul nivel.

„Pe lângă finanţare şi experienţa de business a antreprenorilor, aspectele juridice au un rol cheie în dezvoltarea oricărei companii. Iar când se obţin finanţări din partea investitorilor sau fondurilor de investiţii cu capital de risc sau când se pun bazele unor parteneriate de business, expertiza celor mai buni avocaţi este extrem de importantă. Încă de la prima ediţie, scopul Start&Grow a fost să arătăm că antreprenorii de succes, manageri ai unor companii lider în domeniile lor de activitate, sunt dispuşi să îi ajute pe cei aflaţi la început de drum în afaceri. Alăturarea unui partener de calibrul ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este un pas natural în dezvoltarea coerentă a programului”, spune Cristina Alexandru, Co-Fondator startups.ro şi Start&Grow.

În urma unui riguros proces de analiză şi selecţie, din cele aproape 400 de înscrieri în Start&Grow 2014 au fost stabilite companiile ai căror fondatori au intrat în negocieri directe cu investitorii pentru obtinerea finanţării. După agrearea cadrului general al parteneriatului, antreprenorii şi investitorii sunt asistaţi de avocaţii ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, pentru definitivarea cu succes a tranzacţiilor.

Oana Mina

Oana Mina

”Suntem onorați că fondatorii Start&Grow s-au gândit la noi pentru a duce mai departe acest proiect și că au avut încredere în competențele noastre, atât ca antreprenori, cât și ca avocați. Activitatea noastră fiind orientată mult înspre mediul de afaceri privat, înțelegem perfect dilemele celor aflați la început de drum și îi putem ajuta să construiască afaceri de succes, în conformitate cu prevederile legale. Am învățat, din proprie experiență, că un sfat bun, indiferent că este de natură juridică, ori financiar-fiscală sau în planul resurselor umane contează enorm în dezvoltarea ulterioară a unui start-up și îl poate propulsa pe o traiectorie ascendentă”, declară Oana Mina, avocat senior al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII și team leader-ul echipei de avocați implicată în proiectul Start&Grow.

În perioada următoare, pe măsură ce se concretizează parteneriatele dintre antreprenorii înscrişi în Start&Grow 2014 şi investitori, vor fi anunţate start-up-urile care au primit finanţare. Alături de consultanţi, antreprenorii şi investitorii vor împărtăşi apoi din experienţa lor în legătură cu finanţarea unei afaceri prin investiţii tip business angel.

Start&Grow 2014 este un proiect startups.ro realizat cu sprijinul Hotel Intercontinental Bucureşti, TreeWorks, Elevate şi Finanţare.ro.

Despre startups.ro

startups.ro este un proiect lansat la începutul anului 2008, cu scopul de a-i sprijini pe cei care vor să înceapă sau să îşi dezvolte propria afacere, atât prin publicarea unor materiale pe teme de business, cât şi prin organizarea de evenimente şi proiecte speciale dedicate antreprenorilor.

Despre ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este o firmă de avocatură tip ”full service”, oferind asistenţă juridică în toate domeniile dreptului, precum și servicii de consultanță fiscală și insolvență. Cu o echipă formată din 105 avocaţi dintre care 24 parteneri în cadrul biroului din Bucureşti, firma de avocatură este recomandată de prestigioase directoare internaţionale de specialitate pentru serviciile în domenii precum drept societar şi comercial, fuziuni, achiziţii/privatizări, litigii şi arbitraje internaţionale, achiziţii publice, energie şi resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructură, dreptul muncii, telecomunicații, dreptul concurenței, etc. De asemenea, deține numeroase premii și recunoașteri interne și internaționale din partea unor publicații precum Financial Times, The Lawyer, Chambers Europe, IFLR, Global Arbitration Review, etc.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate