Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Ziua Europeană a Avocaților 2015
13.11.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a dat publicitatii miercuri, 12 noiembrie 2014, mesajul av. dr. Gheorghe Florea, Presedintele UNBR, adresat membrilor Consiliului UNBR, cu ocazia sarbatorii Zilei Europene a Avocatilor in ziua de 10 decembrie 2014.

Mesajul integral:

„Comisia Permanenta a U.N.B.R., consultata prin vot electronic si prin note telefonice, a aprobat astazi, 12 noiembrie 2014, Programul de actiune din atasament, pentru organizarea, cu prilejul Zilei Europene a Avocatilor 2014, a unei Conferinte cu tema „Rolul legal al avocatului intr-un stat de drept cu privire la apararea vietii private si a secretului profesional. Situatia din Romania”.

Va informez ca in cadrul reuniunii CCBE de la Milano (septembrie 2014) s-a propus (a se vedea fisierul atasat) ca programele si activitatile organizate pentru sarbatorirea Zilei Europene a Avocatilor 2014 la 10 decembrie 2014 de barourile nationale, barourile locale sau de entitati care conlucreaza cu barourile sa vizeze o tematica subordonata unei teme de interes european cu privire la supravegherea electronica in masa, ca amenintare la adresa secretului profesional si a confidentialitatii relatiilor dintre avocati si clienti.

Comisia Permanenta a UNBR a decis ca manifestarile dedicate Zilei Europene a Avocatilor 2014 sa se desfasoare intre 10 si 14 decembrie si adreseaza rugamintea ca barourile sa organizeze evenimente, sa publice materiale informative si sa organizeze orice alte actiuni care sa sensibilizeze opinia publica asupra tematicei Zilei Europene a Avocaţilor.

Presedinte U.N.B.R.,
Av. dr. Gheorghe FLOREA”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti