Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Ziua Europeană a Avocaților 2015


13 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a dat publicitatii miercuri, 12 noiembrie 2014, mesajul av. dr. Gheorghe Florea, Presedintele UNBR, adresat membrilor Consiliului UNBR, cu ocazia sarbatorii Zilei Europene a Avocatilor in ziua de 10 decembrie 2014.

Mesajul integral:

„Comisia Permanenta a U.N.B.R., consultata prin vot electronic si prin note telefonice, a aprobat astazi, 12 noiembrie 2014, Programul de actiune din atasament, pentru organizarea, cu prilejul Zilei Europene a Avocatilor 2014, a unei Conferinte cu tema „Rolul legal al avocatului intr-un stat de drept cu privire la apararea vietii private si a secretului profesional. Situatia din Romania”.

Va informez ca in cadrul reuniunii CCBE de la Milano (septembrie 2014) s-a propus (a se vedea fisierul atasat) ca programele si activitatile organizate pentru sarbatorirea Zilei Europene a Avocatilor 2014 la 10 decembrie 2014 de barourile nationale, barourile locale sau de entitati care conlucreaza cu barourile sa vizeze o tematica subordonata unei teme de interes european cu privire la supravegherea electronica in masa, ca amenintare la adresa secretului profesional si a confidentialitatii relatiilor dintre avocati si clienti.

Comisia Permanenta a UNBR a decis ca manifestarile dedicate Zilei Europene a Avocatilor 2014 sa se desfasoare intre 10 si 14 decembrie si adreseaza rugamintea ca barourile sa organizeze evenimente, sa publice materiale informative si sa organizeze orice alte actiuni care sa sensibilizeze opinia publica asupra tematicei Zilei Europene a Avocaţilor.

Presedinte U.N.B.R.,
Av. dr. Gheorghe FLOREA”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică