Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Ziua Europeană a Avocaților 2015
13.11.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a dat publicitatii miercuri, 12 noiembrie 2014, mesajul av. dr. Gheorghe Florea, Presedintele UNBR, adresat membrilor Consiliului UNBR, cu ocazia sarbatorii Zilei Europene a Avocatilor in ziua de 10 decembrie 2014.

Mesajul integral:

„Comisia Permanenta a U.N.B.R., consultata prin vot electronic si prin note telefonice, a aprobat astazi, 12 noiembrie 2014, Programul de actiune din atasament, pentru organizarea, cu prilejul Zilei Europene a Avocatilor 2014, a unei Conferinte cu tema „Rolul legal al avocatului intr-un stat de drept cu privire la apararea vietii private si a secretului profesional. Situatia din Romania”.

Va informez ca in cadrul reuniunii CCBE de la Milano (septembrie 2014) s-a propus (a se vedea fisierul atasat) ca programele si activitatile organizate pentru sarbatorirea Zilei Europene a Avocatilor 2014 la 10 decembrie 2014 de barourile nationale, barourile locale sau de entitati care conlucreaza cu barourile sa vizeze o tematica subordonata unei teme de interes european cu privire la supravegherea electronica in masa, ca amenintare la adresa secretului profesional si a confidentialitatii relatiilor dintre avocati si clienti.

Comisia Permanenta a UNBR a decis ca manifestarile dedicate Zilei Europene a Avocatilor 2014 sa se desfasoare intre 10 si 14 decembrie si adreseaza rugamintea ca barourile sa organizeze evenimente, sa publice materiale informative si sa organizeze orice alte actiuni care sa sensibilizeze opinia publica asupra tematicei Zilei Europene a Avocaţilor.

Presedinte U.N.B.R.,
Av. dr. Gheorghe FLOREA”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.