Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM recrutează formator în domeniul dezvoltării personale şi a abilităţilor non-juridice în cadrul Departamentului de formare a formatorilor
13.11.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 11 noiembrie 2014, un anunț cu privire la declanșarea procedurii de recrutare pentru ocuparea unui post de formator cu normă întreagă în domeniul dezvoltării personale şi a abilităţilor non-juridice în cadrul Departamentului de formare a formatorilor.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină următoarele documente:
– CV
– scrisoare de intenție
– plan de seminar.

Dosarul se va depune până la data de 12 decembrie 2014, la sediul INM din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 53, sector 5, Bucureşti, la numărul de fax 021.311.02.34, sau pe adresa de e-mail ruxandra.ana@inm-lex.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate