Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Judecătorul Marius Iosif a ales avocatura ca Partener la RĂDULESCU & MUȘOI

14.11.2014 | JURIDICE.ro

După acumularea, timp de 12 ani, a unei semnificative experiențe ca judecător în materia dreptului penal și a celui comercial, cu punct de specializare în ariile de drept comercial, societar, administrativ-fiscal și al concurenței, Marius Iosif a devenit din aceasta lună Partener în cadrul RĂDULESCU & MUȘOI, desemnată recent de către Legal Magazin cel mai de succes start-up în materie de servicii de avocatură în România.

Arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și practician în insolvență, fostul magistrat Marius Iosif va coordona Departamentul de Litigii și Arbitraje din cadrul RĂDULESCU & MUȘOI. Principiul a cărui realizare va fi urmărită de către noul Partener este cel al asigurării și garantării unei optime reprezentări a portofoliului de clienți de către RĂDULESCU & MUȘOI în litigiile aflate pe rolul instanțelor de judecată sau a celor arbitrale, naționale ori internaționale.

Experiența acumulată ca magistrat în materie penală, Director al Direcției de Analiză și Avizare Acte Normative din cadrul Ministerului Justiției sau Director General al Administrației Naționale a Penitenciarelor a condus la cooptarea sa ca membru în Comisia de elaborare a noului Cod de procedură penală. Toate acestea îl recomandă în prezent ca un bun avocat în cauzele de drept penal al afacerilor.

Solidul background de studii academice în cadrul Eberhard Karls Universität din Tübingen (Germania) și al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, dar și al celor doctorale în cadrul Facultății de Drept din cadrul Universității din București completează formarea profesională a noului Partener.

Marius Iosif va coordona un competent colectiv de avocați seniori și stagiari, țintind etalarea RĂDULESCU & MUȘOI în topul caselor de avocatură de litigii. Astfel, la un an de la înființare, echipa RĂDULESCU & MUȘOI își lărgește firesc aria de servicii de avocatură deja recunoscută în piața de legal, aceea de consiliere pe întreg spectrul avocaturii de business.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership