Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Judecătorul Marius Iosif a ales avocatura ca Partener la RĂDULESCU & MUȘOI


14 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: SELECTED

După acumularea, timp de 12 ani, a unei semnificative experiențe ca judecător în materia dreptului penal și a celui comercial, cu punct de specializare în ariile de drept comercial, societar, administrativ-fiscal și al concurenței, Marius Iosif a devenit din aceasta lună Partener în cadrul RĂDULESCU & MUȘOI, desemnată recent de către Legal Magazin cel mai de succes start-up în materie de servicii de avocatură în România.

Arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și practician în insolvență, fostul magistrat Marius Iosif va coordona Departamentul de Litigii și Arbitraje din cadrul RĂDULESCU & MUȘOI. Principiul a cărui realizare va fi urmărită de către noul Partener este cel al asigurării și garantării unei optime reprezentări a portofoliului de clienți de către RĂDULESCU & MUȘOI în litigiile aflate pe rolul instanțelor de judecată sau a celor arbitrale, naționale ori internaționale.

Experiența acumulată ca magistrat în materie penală, Director al Direcției de Analiză și Avizare Acte Normative din cadrul Ministerului Justiției sau Director General al Administrației Naționale a Penitenciarelor a condus la cooptarea sa ca membru în Comisia de elaborare a noului Cod de procedură penală. Toate acestea îl recomandă în prezent ca un bun avocat în cauzele de drept penal al afacerilor.

Solidul background de studii academice în cadrul Eberhard Karls Universität din Tübingen (Germania) și al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, dar și al celor doctorale în cadrul Facultății de Drept din cadrul Universității din București completează formarea profesională a noului Partener.

Marius Iosif va coordona un competent colectiv de avocați seniori și stagiari, țintind etalarea RĂDULESCU & MUȘOI în topul caselor de avocatură de litigii. Astfel, la un an de la înființare, echipa RĂDULESCU & MUȘOI își lărgește firesc aria de servicii de avocatură deja recunoscută în piața de legal, aceea de consiliere pe întreg spectrul avocaturii de business.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică