Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Judecător premiat la Gala „Oameni pentru oameni”
17.11.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 13 noiembrie 2014, a avut loc la București cea de-a XI-a ediție a galei „Oameni pentru oameni” organizată de Asociația pentru Relații Comunitare.

Anul acesta au fost un număr record de nominalizați, 145, la următoarele categorii: cel mai bun fundraiser de atragere de fonduri în cadrul unui ONG; cel mai bun fundraiser voluntar; cel mai implicat director executiv în activitatea de atragere de fonduri a unui ONG; cel mai implicat membru de consiliu director în atragerea de fonduri; cea mai bună campanie de atragere de fonduri a unei organizații mici; cea mai bună campanie de atragere de fonduri a unei organizații mari; cel mai implicat angajat în campanii/proiecte de implicare în comunitate; cea mai de impact intervenție în comunitate a unei companii de sponsorizare; generozitatea care schimbă vieți; cea mai de impact intervenție în comunitate a unui IMM prin sponsorizare; cel mai bun program de educație adresat comunităților profesionale.

La categoria „Cel mai implicat angajat în campanii/proiecte de implicare în comunitate” au fost formulate 14 nominalizări. Premiul a fost acordat judecătorului Cristi Danileț, membru CSM, nominalizat de asociația „Viața fără violență”. Cristi Danileț se implică personal de peste trei ani în răspândirea cunoștințelor despre lege și justiție în școlile și liceele din București și alte orașe. El a contribuit la întocmirea în luna mai 2014 a broșurii „Unde-i lege nu-i tocmeală” și strângerea de fonduri necesare pentru tipărirea acesteia. Alături de asociația „Viața fără violență” a colaborat la promovarea și desfășurarea proiectului „Prevenirea și combaterea violenței în școli”, desfășurat ca proiect pilot în București în anul 2014, proiect care se va extinde în anul următor.

De asemenea, Cristi Danileț a făcut parte din grupul celor 20 de persoane menționate la categoria „Generozitatea care schimbă vieți”, categorie fără premiu, la care sunt recunoscuți toți cei nominalizați pentru donațiile lor în bani și timp. El a donat 1000 euro pentru printarea primelor exemplare ale broșurii „Unde-i lege nu-i tocmeală”, pe care le-a distribuit copiilor.

Gala ”Oameni pentru Oameni” este organizată de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Camera de Comert Americană în România și Asociația pentru Relații Comunitare. Gala este evenimentul care recunoaște și premiază implicarea în comunitate prin alocarea tuturor tipurilor de resurse pe care le pun la dispoziție companii, organizații non-profit, voluntari sau donatori individuali. Gala Oameni pentru Oameni a fost organizată pentru prima dată în anul 2003. În cei 11 ani de existență, au fost nominalizate peste 1.000 de persoane, organizații și instituții, iar suma totală a donațiilor a crescut de la 4 milioane de euro în 2003, la 14,8 milioane în 2014. 

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.