Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Academician premiat de ministrul Afacerilor Interne
18.11.2014 | JURIDICE.ro

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a oferit joi, 13 noiembrie 2014, Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne academicianului Eugen Simion, dar și altor personalități publice care au sprijinit în mod real progresul României, potrivit unui comunicat al MAI.

Ministrul l-a descris pe academician ca fiind „o mare personalitate, un mare scriitor, un om care prin tot ceea ce a scris a redat speranţa românilor şi a contribuit la păstrarea identităţii naţionale”.

La rândul său, Eugen Simion a declarat: „Armata şi Poliţia Română reprezintă o stare de spirit, un simbol al spiritului naţional. Academia Română este foarte sensibilă la tot ceea ce are legătură cu apărarea, drepturile omului, cu starea de bine şi siguranţa pe care românul care stă cu faţa spre Europa trebuie să o aibă”.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill













Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.