Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Academician premiat de ministrul Afacerilor Interne


18 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a oferit joi, 13 noiembrie 2014, Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne academicianului Eugen Simion, dar și altor personalități publice care au sprijinit în mod real progresul României, potrivit unui comunicat al MAI.

Ministrul l-a descris pe academician ca fiind „o mare personalitate, un mare scriitor, un om care prin tot ceea ce a scris a redat speranţa românilor şi a contribuit la păstrarea identităţii naţionale”.

La rândul său, Eugen Simion a declarat: „Armata şi Poliţia Română reprezintă o stare de spirit, un simbol al spiritului naţional. Academia Română este foarte sensibilă la tot ceea ce are legătură cu apărarea, drepturile omului, cu starea de bine şi siguranţa pe care românul care stă cu faţa spre Europa trebuie să o aibă”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii