Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Studenți francezi în stagiu de practică la SNPAP Târgu Ocna


18 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Universitaria

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna organizează, în perioada 17-21 noiembrie 2014, un stagiu de practică pentru doi studenți francezi, cu tema „Managementul deţinuţilor periculoşi şi al violenţei”, potrivit unui comunicat.

Studenții vor asista la lucrările practice ale modulului de învăţământ „Psihologie Penitenciară”, cu tema „Agresivitatea în mediul închis”. Astfel ei vor putea afla informaţii utile despre: agresivitatea în mediul penitenciar, formele agresivităţii în penitenciar, factorii implicaţi în generarea agresivităţii, gestionarea agresivităţii şi aplicarea metodelor specifice de detensionare a persoanelor private de libertate în mediul penitenciar. De asemenea, cei doi oaspeți vor participa și la o oră de autoapărare în care elevii şcolii îşi însuşesc procedeele tehnice de autoapărare, prin care îşi pot apăra integritatea în cazul în care ar deveni victime ale unui atac declanşat prin surprindere.

Pentru îndeplinirea obiectivelor stagiului de practică, cei doi studenţi vor mai realiza vizite de studiu în următoarele unităţi penitenciare din sistemul administraţiei penitenciare: Penitenciarul Spital Tîrgu Ocna, Penitenciarul Bacău şi Centrul Educativ Tîrgu Ocna.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică