Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Facultatea de Drept a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. Preselecție pentru Hexagonul Facultăților de Drept, disciplina Drept penal


20 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Facultatea de Drept a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu organizează vineri, 21 noiembrie 2014, ora 10:00, în sala S.022, preselecţia pentru stabilirea echipei (doi studenţi) care va reprezenta Facultatea la Hexagonul Facultăţilor de Drept, disciplina Drept penal, organizat în luna aprilie 2015 de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, potrivit unui anunț.

Preselecţia va consta într-un test de două ore, pe formatul probei ştiinţifice specifice Hexagonului (două subiecte de teorie şi două speţe).

Informații suplimentare pot fi solicitate de la lect. univ. dr. Anda Santai (anda_santai@yahoo.com) sau asist. univ. drd. Laurenţiu Şoneriu (sone_laurentiu@yahoo.com).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii