« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Executorii judecatoresti au dat diplome si insigne autorilor noului Cod de procedura civila
19.03.2008 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Cu ocazia sedintei de discutii asupra prevederilor noului Cod de Procedura Civila din data de 17 martie 2008, Ducu Mihai, presedintele Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti (UNEJ), a inmanat Diploma si Insigna de Onoare unui numar de unsprezece personalitati din lumea juridica, in semn de recunoastere a meritelor deosebite in activitatea de reformare a executarii silite judecatoresti prin elaborarea proiectului noului Cod de procedura civila:
– Mihai Viorel Ciobanu
– Marian Nicolae
– Flavius Baias
– Gabriel Boroi
– Nicolae Turcu
– Gheorghe Florea
– Iulian Gilca
– Mihaela Tabarca
– Valentin Mitea
– Violeta Belegante
– Emil Raba.

 
Secţiuni: Content, Executori judecătorești | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD