Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concursul pentru numirea în funcții conducere a judecătorilor și procurorilor. Testarea scrisă privind managementul, comunicare și resursele umane. Programul și repartizarea pe săli
20.11.2014 | JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 19 noiembrie 2014, un anunț cu privire la desfășurarea testării scrise privind managementul, comunicare și resursele umane, în cadrul concursului pentru numirea în funcții conducere a judecătorilor și procurorilor la Curți de Apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea.

Proba va avea loc pe 23 noiembrie 2014, începând cu ora 9:00, la Universitatea Nicolae Titulescu din București. Accesul candidaților în săli se va face în intervalul 7:30-8:30, pe baza actului de identitate.

Timpul destinat testării este de maxim 4 ore, iar candidații pot folosi numai cerneală sau pix negru pentru redactarea lucrării.

:: repartizare candidați judecători
:: repartizare candidați procurori


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.