« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Întâlnire UNEJ cu reprezentanții instituțiilor bancare din România
21.11.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității joi, 20 noiembrie 2014, un comunicat cu privire la întâlnirea cu reprezentanții instituțiilor bancare din România.

Întrevederea și-a propus îmbunătățirea relațiilor și a colaborării existente între executorii judecătorești și instituțiile financiar bancare, precum și clarificarea anumitor aspecte apărute în practică în relațiile dintre anumiți executori judecătorești și o serie de bănci.

La întâlnire au fost prezente principalele autorități și instituții bancare din România, iar din partea UNEJ au participat: Cristian-Mihai Jurchescu – președintele UNEJ, Vasile Deacu – vicepreședintele UNEJ, Marius Morari – președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Cluj și Melania Nicoleta Grecu – Director al Direcției Juridice din UNEJ.

 
Secţiuni: Executori judecătorești, Recuperare creanțe | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD