Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

A fost lansată competiția pe 2014 pentru Premierea rezultatelor cercetării – articole
24.11.2014 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării a dat publicității miercuri, 19 noiembrie 2014, o informare cu privire la lansarea competiției pe anul 2014 pentru Premierea rezultatelor cercetării – articole.

Prin acest program se urmărește creșterea calității, a impactului și a vizibilității internaționale a cercetării românești prin recunoașterea și recompensarea rezultatelor semnificative publicate în reviste de prestigiu din fluxul științific principal internațional.

Competiția se adresează cercetătorilor afiliați unor instituții din România, autori de articole științifice publicate în reviste indexate de Thomson Reuters în Science Citation Index Expanded (Science), Social Sciences Citation Index (Social Sciences) sau Arts & Humanities Citation Index (Arts & Humanities).

Pentru premiile acordate din bugetul anului 2014 se primesc cereri de finanțare în regim continuu, până la data de 30 noiembrie 2014.

Cererile vor fi analizate și admise/respinse în ordinea primirii lor. Cererile admise vor fi plătite în ordinea admiterii lor, în limita fondurilor disponibile, până la epuizarea bugetului alocat anului 2014.

Mai multe informații privind programul, articolele, autorii și cererea de premiere sunt disponibile aici.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.