Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Bulgarii pun in discutia Comisiei Europene legalitatea taxei de tranzit Giurgiu-Ruse
24.03.2008 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Nicolai Mladenov, europarlamentar bulgar, s-a adresat Comisiei Europene cu privire la existenta taxei de tranzit pe podul Giurgiu-Ruse, pe care a apreciat-o ca afecteaza libera circulatie a persoanelor, bunurilor si serviciilor intre doua state membre ale UE, solicitand eliminarea acesteia pe motiva ca frontiera dintre cele doua state a devenit frontiera interna a Uniunii.

Nicolai Mladenov: "Ambele tari continua sa impuna taxe tuturor vehiculelor care trec podul, ceea ce impidica libera circulatie dintre cele doua state membre. in multe verdicte anterioare, Curtea Europeana de Justitie a decis in favoarea protejarii liberei circulatii de taxe care ar putea avea un impact negativ asupra pietei interna. Este Comisia constienta de faptul ca asemenea taxe inca mai trebuie platite pentru a traversa podul peste Dunare? Ce intentioneaza Comisia sa faca pentru a inlatura acest obstacol din buna functionarea a pietei interne si cand?"

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Bulgarii pun in discutia Comisiei Europene legalitatea taxei de tranzit Giurgiu-Ruse”

  1. nuta stefan spune:

    Da, chiar putea sa se planga de calitatea asfaltului de pe pod, de calitatea drumului Bucuresti-Giurgiu, daca tot era vorba de Europa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate