« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

"Supermarketuri". Ancheta oficiala privind acuzatiile de concurenta neloiala si practica monopolista
24.03.2008 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial nr. 215/20 martie 2008, a fost publicata Hotararea Camerei Deputatilor nr. 13/2008 privind incuviintarea efectuarii de catre Comisia pentru politica economica, reforma si privatizare a unei anchete cu privire la acuzatiile de concurenta neloiala si practica monopolista practicate de supermarketuri.

Comisia pentru politica economica, reforma si privatizare a fost insarcinata cu efectuarea unei anchete cu privire la acuzatiile de concurenta neloiala si practica monopolista practicate de supermarketuri, avand ca obiective:
a) verificarea acuzatiilor de concurenta neloiala;
b) modul de stabilire a preturilor produselor in cadrul hipermarketurilor autohtone si perceperea unor taxe ascunse;
c) verificarea acuzatiilor de practica monopolista.

Dispozitiile hotararii dau posibilitatea Comisiei de a invita pentru audiere si explicatii orice persoana care poate avea cunostinta despre o fapta sau o imprejurare de natura sa serveasca la aflarea adevarului in domeniul care formeaza obiectul activitatii Comisiei.

Mai mult, cand pentru lamurirea unor fapte sau imprejurari in vederea aflarii adevarului este necesara prezenta unor experti, Comisia poate dispune efectuarea de expertize.

Pentru STIRI.JURIDICE, SOVA & ASOCIATII

Cuvinte cheie:
Secţiuni/categorii: Lege 9

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD