Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

"Supermarketuri". Ancheta oficiala privind acuzatiile de concurenta neloiala si practica monopolista
24.03.2008 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In Monitorul Oficial nr. 215/20 martie 2008, a fost publicata Hotararea Camerei Deputatilor nr. 13/2008 privind incuviintarea efectuarii de catre Comisia pentru politica economica, reforma si privatizare a unei anchete cu privire la acuzatiile de concurenta neloiala si practica monopolista practicate de supermarketuri.

Comisia pentru politica economica, reforma si privatizare a fost insarcinata cu efectuarea unei anchete cu privire la acuzatiile de concurenta neloiala si practica monopolista practicate de supermarketuri, avand ca obiective:
a) verificarea acuzatiilor de concurenta neloiala;
b) modul de stabilire a preturilor produselor in cadrul hipermarketurilor autohtone si perceperea unor taxe ascunse;
c) verificarea acuzatiilor de practica monopolista.

Dispozitiile hotararii dau posibilitatea Comisiei de a invita pentru audiere si explicatii orice persoana care poate avea cunostinta despre o fapta sau o imprejurare de natura sa serveasca la aflarea adevarului in domeniul care formeaza obiectul activitatii Comisiei.

Mai mult, cand pentru lamurirea unor fapte sau imprejurari in vederea aflarii adevarului este necesara prezenta unor experti, Comisia poate dispune efectuarea de expertize.

Pentru STIRI.JURIDICE, SOVA & ASOCIATII

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate