« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu

Badea Clifford Chance. Intalnire live cu studentii la drept
24.03.2008 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari case de avocatura din lume, organizeaza miercuri, 26 martie 2008, in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, o prezentare adresata studentilor cu privire la oportunitatile profesionale existente in cadrul firmei.

Daniel BadeaDaniel Badea, Managing Partner: "Inceperea carierei intr-o firma de avocatura internationala, care are acces la know-how si resurse globale, este o sansa importanta pentru tinerii absolventi. Ne dorim sa recrutam 5-7 absolventi din promotia 2008 a Facultatii de Drept ca urmare a acestei prezentari."

Tinerii interesati sa-si inceapa cariera la Badea Clifford Chance vor putea participa ulterior la teste si interviuri de recrutare, iar cei selectati vor fi inclusi intr-un program de pregatire profesionala. Acest program presupune atat traininguri locale axate pe teme de drept romanesc, cat si traininguri internationale organizate de Academia Clifford Chance din Amsterdam, care coordoneaza pregatirea avocatilor la nivel global. In plus, vor lucra in echipe alaturi de avocati experimentati in cadrul unor tranzactii interesante si complexe, in domenii precum cel financiar-bancar, piata de capital, real estate, corporate si achizitii si fuziuni.

Daniel Badea: "Investim foarte mult in pregatirea tinerilor avocati, ca parte a eforturilor noastre de a ne mentine, pe termen lung, standardul profesional foarte ridicat pe care clientii nostri il apreciaza si il asteapta. Parte a investitiei noastre este si pachetul salarial motivant oferit."

Avocatii Badea Clifford Chance au participat in 2007 la peste 50 de traininguri si seminarii, organizate atat la nivel local, cat si in birourile Clifford Chance din Europa (Londra, Paris, Roma, Amsterdam, Frankfurt, Barcelona, Praga etc.), pe teme precum piete de capital, practici financiare, securitizari, concurenta, achizitii. Firma organizeaza, de asemenea, numeroase traininguri pentru dezvoltarea capacitatilor de relationare si comunicare interpersonala (practici de negociere, tehnici de prezentare, munca in echipa).

* * *

Clifford Chance LLP este prima firma globala de avocatura complet integrata, cu 27 de birouri in 20 de tari si mai mult de 3.800 de avocati in intreaga lume. Firma este organizata in mod global pe sase arii de practica: piete de capital, fuziuni si achizitii, afaceri bancare, litigii, real estate, taxe si dreptul muncii.

In Romania, Clifford Chance a deschis, in iunie 2006, un birou in asociere cu Badea & Asociatii. Biroul local numara in prezent cinci parteneri dintr-un total de 45 de avocati.

Cuvinte cheie:
Secţiuni/categorii: _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Badea Clifford Chance. Intalnire live cu studentii la drept”

  1. Adriana spune:

    Bun…dar mai exact unde si la ce ora?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD