Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Badea Clifford Chance. Intalnire live cu studentii la drept


24 martie 2008 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari case de avocatura din lume, organizeaza miercuri, 26 martie 2008, in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, o prezentare adresata studentilor cu privire la oportunitatile profesionale existente in cadrul firmei.

Daniel BadeaDaniel Badea, Managing Partner: "Inceperea carierei intr-o firma de avocatura internationala, care are acces la know-how si resurse globale, este o sansa importanta pentru tinerii absolventi. Ne dorim sa recrutam 5-7 absolventi din promotia 2008 a Facultatii de Drept ca urmare a acestei prezentari."

Tinerii interesati sa-si inceapa cariera la Badea Clifford Chance vor putea participa ulterior la teste si interviuri de recrutare, iar cei selectati vor fi inclusi intr-un program de pregatire profesionala. Acest program presupune atat traininguri locale axate pe teme de drept romanesc, cat si traininguri internationale organizate de Academia Clifford Chance din Amsterdam, care coordoneaza pregatirea avocatilor la nivel global. In plus, vor lucra in echipe alaturi de avocati experimentati in cadrul unor tranzactii interesante si complexe, in domenii precum cel financiar-bancar, piata de capital, real estate, corporate si achizitii si fuziuni.

Daniel Badea: "Investim foarte mult in pregatirea tinerilor avocati, ca parte a eforturilor noastre de a ne mentine, pe termen lung, standardul profesional foarte ridicat pe care clientii nostri il apreciaza si il asteapta. Parte a investitiei noastre este si pachetul salarial motivant oferit."

Avocatii Badea Clifford Chance au participat in 2007 la peste 50 de traininguri si seminarii, organizate atat la nivel local, cat si in birourile Clifford Chance din Europa (Londra, Paris, Roma, Amsterdam, Frankfurt, Barcelona, Praga etc.), pe teme precum piete de capital, practici financiare, securitizari, concurenta, achizitii. Firma organizeaza, de asemenea, numeroase traininguri pentru dezvoltarea capacitatilor de relationare si comunicare interpersonala (practici de negociere, tehnici de prezentare, munca in echipa).

* * *

Clifford Chance LLP este prima firma globala de avocatura complet integrata, cu 27 de birouri in 20 de tari si mai mult de 3.800 de avocati in intreaga lume. Firma este organizata in mod global pe sase arii de practica: piete de capital, fuziuni si achizitii, afaceri bancare, litigii, real estate, taxe si dreptul muncii.

In Romania, Clifford Chance a deschis, in iunie 2006, un birou in asociere cu Badea & Asociatii. Biroul local numara in prezent cinci parteneri dintr-un total de 45 de avocati.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică