Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Modificari ref. Alegerile Locale
24.03.2008 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In Monitorul Oficial nr. 217/21 martie 2008, a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.32/2008 privind modificarea Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale si pentru modificarea si completarea Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale.

Dispozitiile legale prevad ca orice persoana poate candida, in acelasi timp, pentru functia de consilier local, de consilier judetean si de primar.
In acelasi context, se arata ca o persoana nu poate candida, in acelasi timp, pentru functia de primar si pentru functia de presedinte al consiliului judetean.

In ceea ce priveste limita maxima a cheltuielilor ce pot fi efectuate de un partid politic sau alian?a politica ori electorala in fiecare campanie electorala si care se calculeaza prin insumarea valorilor maxime permise prin lege pentru fiecare candidat propus pentru alegeri, se stabileste ca valoarea maxima care se ia in calcul pentru candidatul la functia de presedinte al consiliului judetean este de 3.500 de salarii de baza minime brute pe tara.

Pentru STIRI.JURIDICE, SOVA & ASOCIATII

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate