Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Modificari ref. Alegerile Locale
24.03.2008 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial nr. 217/21 martie 2008, a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.32/2008 privind modificarea Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale si pentru modificarea si completarea Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale.

Dispozitiile legale prevad ca orice persoana poate candida, in acelasi timp, pentru functia de consilier local, de consilier judetean si de primar.
In acelasi context, se arata ca o persoana nu poate candida, in acelasi timp, pentru functia de primar si pentru functia de presedinte al consiliului judetean.

In ceea ce priveste limita maxima a cheltuielilor ce pot fi efectuate de un partid politic sau alian?a politica ori electorala in fiecare campanie electorala si care se calculeaza prin insumarea valorilor maxime permise prin lege pentru fiecare candidat propus pentru alegeri, se stabileste ca valoarea maxima care se ia in calcul pentru candidatul la functia de presedinte al consiliului judetean este de 3.500 de salarii de baza minime brute pe tara.

Pentru STIRI.JURIDICE, SOVA & ASOCIATII

Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.