Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Universitatea Româno-Americană. Curs: Rolul inteligenței emoționale în soluționarea conflictelor / 26 noiembrie 2014


25 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Mediere, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Centrul de Negociere și Mediere din cadrul Universității Româno-Americane organizează miercuri, 26 noiembrie 2014, între orele 12:00-15:00, în sala 223, cursul interactiv „Rolul inteligenței emoționale în soluționarea conflictelor„, curs axat pe componenta de mediere a centrului, potrivit unui anunț.

SpeakerKatalin Kibedi, expert în cadrul centrului și specialist cu deosebită experiență în domeniu (23 de ani ca procuror și 4 ani ca secretar de stat în Ministerul Justiției).

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii„, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Româno-Americană în colaborare cu Centrul de Resurse Juridice. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro