Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea Româno-Americană. Curs: Rolul inteligenței emoționale în soluționarea conflictelor / 26 noiembrie 2014
25.11.2014 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Centrul de Negociere și Mediere din cadrul Universității Româno-Americane organizează miercuri, 26 noiembrie 2014, între orele 12:00-15:00, în sala 223, cursul interactiv „Rolul inteligenței emoționale în soluționarea conflictelor„, curs axat pe componenta de mediere a centrului, potrivit unui anunț.

SpeakerKatalin Kibedi, expert în cadrul centrului și specialist cu deosebită experiență în domeniu (23 de ani ca procuror și 4 ani ca secretar de stat în Ministerul Justiției).

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii„, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Româno-Americană în colaborare cu Centrul de Resurse Juridice. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.