Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

SRI are un nou Regulament de functionare
26.03.2008 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In cadrul sedintei de ieri a Consiliului Superior de Aparare a Tarii (CSAT), dupa ce directorul Serviciului Roman de Informatii (SRI), George Maior, a supus atentiei membrilor Consiliului un raportul referitor la finalizarea procesului de modernizare si transformare structural-functionala, CSAT a aprobat noua structura organizatorica si un nou Regulament de functionare ale SRI.

Finalitatea reorganizarii interne a SRI: “a flexibiliza si intari capacitatile de actiune, concomitent cu reducerea birocratiei, in conformitate cu standardele profesionale ale serviciilor euro-atlantice de informatii”.

SRI a dat publicitatii un amplu comunicat.

Astazi este "Ziua SRI".

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate