Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM a declanșat procedura de depunere a candidaturilor pentru funcția de președinte al Secției penale a ÎCCJ
25.11.2014 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 24 noiembrie 2014, un anunț cu privire la declanșarea procedurii de depunere a candidaturilor pentru funcția de președinte al Secției penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Potrivit legii, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție, care au funcționat la această instanță cel puțin doi ani, își pot depune candidaturile pentru funcțiile de conducere vacante de la instanța supremă, la Consiliul Superior al Magistraturii, în termen de 30 de zile de la data la care acestea au devenit vacante.

La candidatură se atașează următoarele categorii de documente:
– proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează;
– curriculum vitae;
– înscrisuri și alte documente pe care candidatul le consideră relevante în susținerea candidaturii (diplome, certificate, atestate, date privind activitatea didactică și de cercetare științifică, cu referiri la lucrările elaborate și publicate, etc).


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.