Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Catalogul mediatorilor autorizati
27.03.2008 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Website-ul Medierea.ro, specializat in informatii si servicii conexe profesiei de mediator, a lansat un nou serviciu: Catalogul Mediatorilor.

In catalog sunt inscrise doar persoanele care au primit de la Consiliul de Mediere hotararea privind constatarea indeplinirii conditiilor prevazute de art. 7 din Legea 192/2006.

Inscrierea in Catalogul Mediatorilor este gratuita.

Catalogul Mediatorilor >>

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Catalogul mediatorilor autorizati”

 1. Oana-Laura Echim spune:

  Mi se pare nerelevanta aceasta "asa-zisa" lista !
  Eu am primit de la Consiliul de Mediere hotararea privind constatarea indeplinirii conditiilor prevazute de art. 7 din Legea 192/2006.
  Cu toate astea, nu sunt in lista respectiva.
  Mai mult, aceasta lista are informatii false. Eu fac parte din Centrul de Mediere Brasov, dar Miron Mihaita Adrian, care apare in lista, nu este membru al acestei asociatii.
  Atentie deci !
  Ori faceti o lista corecta, ori renuntati sa faceti publicitate gratuita anumitor persoane !

 2. Zeno Sustac spune:

  Procedura e simpla! In "Catalogul Mediatorilor" sunt inscrise doar persoanele care isi manifesta dorinta (prin email) de a isi face publicitate prin intermediul portalului Medierea.ro .
  Informatiile cuprinse in "Catalogul Mediatorilor" sunt furnizate de catre solicitanti care isi asuma raspunderea pentru cele afirmate.
  Mai mult, nicio persoana nu apare in "Catalogul Mediatorilor" decat daca solicita in mod expres acest lucru trimitand un email la adresa: medierea@medierea.ro .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate