Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Concluziile Inspectiei CSM ref. "Filmul spagii Decebal Traian Remes"
27.03.2008 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Directia Nationala Anticoruptie si-a exprimat printr-un comunicat dezaprobarea fata de imprejurarea ca o nota a Inspectiei Judiciare (.pdf, 2,21, MB) din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, care nu a fost validata de Plenul CSM, a ajuns in posesia unor reprezentanti ai mass-media. Nota are ca obiect verificarile efectuate ca urmare a furnizarii in mass-media a materialului audio-video cunoscut publicului sub numele de "Scurt-metrajul spagii lui Muresan-Remes" si cuprinde referiri la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie.

Nota urma sa fie dezbatuta in sedinta Plenului CSM din data de 20 martie 2008, dar dezbaterile au fost amanate ca urmare a obiectiunilor formulate de DNA fata de continutul notei.

In timp ce documentul a ajuns in presa, Inspectia Judiciara a CSM nu a transmis pe cale oficiala DNA nota respectiva (Presedintele CSM, Lidia Barbulescu, a precizat faptul ca inspectia judiciara a Consiliului nu are obligate sa comunice nota catre DNA).

DNA considera ca "scurgerea" in mass-media a unor informatii care nu au dobandit caracter public si nici oficial reprezinta o incercare de manipulare si dezinformare a opiniei publice si, eventual, chiar de influentare a deciziei Plenului CSM.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate