Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Reprezentanul Romaniei la Conferinta Internationala a Muncii
28.03.2008 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Reprezentantul Romaniei anul acesta la Conferinta Internationala a Muncii (ILC) este Florian Costache.

Costache este presedintele Patronatului National Roman (PNR) si vicepresedinte al Consiliului Economic si Social (CES).

CNSAS a decis ca Florian Costache a facut politie politica, iar contestatia formulata de Costache a fost respinsa de Curtea de Apel Bucuresti.

Florian Costache: "Vreau sa precizez ca am fost ales de toate patronatele, prin vot deschis, ca sef de delegatie. Merg de 8 ani la Geneva in cadrul delegatiei, acesta e primul an ca presedinte, si cred ca am reprezentat cu cinste Romania. Iar deciziile CNSAS sunt nule, deoarece au fost date in baza unei legi care a fost declarata, in luna ianuarie, neconstitutionala. Decizia Curtii de Apel nu a fost corecta, judecatorii nu au tinut cont nici de documentele depuse de mine, nici de faptul ca procurorul a pus concluzii de acceptare a contestatiei mele. Ma gandesc serios daca sa contest aceasta hotarare, exista cai de atac extraordinare. Atat timp insa cat legea este neconstitutionala, nu mai trebuie sa o contest, nu mai are nici un efect juridic."

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate