Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

PWC. Domeniile cele mai atractive in 2008
27.03.2008 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Radu Stoicoviciu, partener in cadrul Departamentului de Consultanta al PricewaterhouseCoopers Romania (PwC): "Cu certitudine, in 2008 domeniile cele mai atractive sunt cele cu potential mare de crestere si domeniile neconsolidate. Astfel, ne putem astepta ca achizitiile sa se desfasoare in piata materialelor de constructii, precum si in piata anumitor categorii de servicii (in special servicii financiare si servicii medicale). Europa de Vest va ramane principala zona din care vor proveni investitorii straini.

Cu toate acestea, investitorii din Europa Centrala (cu precadere din Polonia) vor continua sa faca achizitii in Romania, iar pe masura ce businessurile locale, din Rusia si Ucraina, se vor consolida, nu va fi o surpriza sa vedem si investitori din aceste tari atrasi de oportunitatile oferite de piata romaneasca."

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate