Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea Româno-Americană. Principiul statului de drept într-o democrație / 8 decembrie 2014
26.11.2014 | JURIDICE.ro

Centrul de Drepturile Omului și Migrație din cadrul Universității Româno-Americane organizează luni, 8 decembrie 2014, începând cu ora 10:30, în Sala Senatului, masa rotundă ”Principiul statului de drept într-o democrație”.

Invitatul principal al evenimentului este Thorsten Geissler, Director al Programului Statul de Drept pentru Sud-Estul Europei, Fundația Konrad-Adenauer.

Invitatul este de profesie avocat și conduce sub egida Fundației Konrad Adenauer Programul Statul de Drept pentru Sud-Estul Europei din decembrie 2010. Are o importantă carieră politică în Germania, unde a fost Senator pentru Mediu, Securitate și Ordine Publică, precum și vice-primar al orașului Lubeck și membru al Legislativului Statului Schleswig-Holstein. Expertiza sa principală este axată pe dreptul constituțional german, dreptul mediului, afaceri interne și numiri judiciare.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii„, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Româno-Americană în colaborare cu Centrul de Resurse Juridice. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.