Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea Româno-Americană. Corupția – o provocare a respectării statului de drept / 4 decembrie 2014
26.11.2014 | JURIDICE.ro

Centrul de Drepturile Omului și Migrație din cadrul Universității Româno-Americane organizează joi, 4 decembrie 2014, începând cu ora 10:30, în Sala Senatului, evenimentul ”Corupția – o provocare a respectării statului de drept”, organizat în cadrul suitei de evenimente American Day! la Universitatea Româno-Americană.

Invitatul principal al evenimentului este Marisa MacIssac, Rule of Law Officer în cadrul Ambasadei SUA la București.
Expertiza invitatei include activități de profil, ca reprezentant al SUA în Skopje (Macedonia) și Hyderabad (India). Înainte de a se alătura Departamentul de Stat al SUA, Marisa a fondat și condus o afacere în domeniul turistic pe insula Maine, locul ei de reședință. Marisa a absolvit programul de studii de licență Bachelor of Humanities and Arts in 20th Century Visual Culture în cadrul prestigioasei universități Carnegie Mellon, precum și programul de masterat European Studies în cadrul Zentrum für Europaische Integrationsforschung al universității Rheinische Friedrich-Wilhelms Universität din Bonn, Germania. Vorbește fluent limba germană, cehă și macedoneană.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii„, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Româno-Americană în colaborare cu Centrul de Resurse Juridice. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.