Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Presedintele ANI – scurt CV
28.03.2008 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Catalin Alexandru Macovei este proaspatul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate (ANI). A promovat examenele pentru acest post obtinand un punctaj de 94,6 din 100.

Votat la inceputul acestei saptamani de Plenul Senatului cu 63 de voturi pentru si 3 impotriva, el a fost validat ieri si de Consiliul National de Integritate, fara nici un vot impotriva (11 voturi pentru si doua abtineri).

Catalin Macovei a exercitat functia de vicepresedinte al institutiei, urmand ca acest post sa fie scos la concurs de Consiliul National de Integritate.

Absolvent de drept in anul 1995. Fost procuror, a lucrat la Catalin Macovei la Parchetul Capitalei (procuror criminalist), in perioada 2000-2003, iar apoi, pana in 2006, a activat ca procuror la Sectia I a DNA.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate