BLACK FRIDAY cursuri admitere în profesii juridice: magistrat, avocat, notar, grefier


26 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Admitere în profesii juridice, ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Academia de Cursuri Lupu & Partners vă invită de Black Friday în weekend-ul 28-30 noiembrie 2014 să beneficiați de SUPER OFERTA, 30 %REDUCERE la toate cursurile organizate începand cu luna ianuarie 2015, atât pentru locația din București, cât și pentru cursurile care se vor organiza în Cluj, Brașov, Iași, Constanța și Timișoara, începand cu februarie 2015. (fără limită de locuri).

Prețuri speciale:

Curs Complet de Pregatire pentru Examenul de Magistratura si INM 2015
6.400 lei 4.480 lei (fără limita de locuri)

Curs Complet de Pregătire pentru Admitere în Barou 2015
5.900 lei 4.130 lei (fără limită de locuri)

Curs Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere la Şcoala Naţională de Grefieri 2015
3.900 lei 2.730 lei (fără limită de locuri)

Curs Intensiv de Pregatire pentru Examenul de Admitere in Notariat 2015
4.300 lei 3.010 lei (fără limită de locuri)

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online + trimiterea unei copii CI/BI pe adresa de e-mail alexandra@lupupartners.ro sau la nr. de fax 021.367.00.70.

Important! Se lucrează cu o grupă restrânsă de cursanţi (maxim 20-22 cursanți).

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro