Secţiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Consultări Europene. Brevete şi standarde: un cadru modern pentru standardizare care implică drepturi de proprietate intelectuală
27.11.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul proprietatii intelectuale, Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

Asociatia Romana de Drept si Afaceri Europene (ARDAE) organizeaza o selectie de CV-uri pentru realizarea unui punct de vedere documentat cu privire la consultarea lansata de Comisia Europeana referitoare la brevete si standarde. Vor fi selectati experti care vor realiza cercetarea şi punctul de vedere, concretizate intr-un material care va fi publicat ulterior.

Denumirea proiectului: Consultari Europene. Brevete si standarde: un cadru modern pentru standardizare care implica drepturi de proprietate intelectuala (ARDAE-SCE-1).

Scopul acestei consultări este de a permite partilor interesate de procesul de standardizare, implicit de brevete, sa aduca în atentia Comisiei punctele lor de vedere cu privire la:
– modul in care performeaza actualul cadru de reglementare al standardizarii;
– posibilitati de evolutie pentru ca standardizarea sa ramana eficienta si sa fie adaptata schimbarilor rapide din mediul economic si tehnologic.

Persoanele interesate pot trimite un CV, in format european, la adresa de e-mail: ardae2007@gmail.com pana la data de 8 decembrie 2014. Vor fi contactati doar candidatii selectati.

Comitetul stiintific care va selecta echipa de cercetare: Dumitru Dobrev, avocat, director stiintific RRDA; dr. Andrei Savescu; lector univ. dr. Adrian Boanta, dr. Valentin Mircea.

Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Cercetarea trebuie definitivata, iar punctul de vedere redactat pana la data de 23 ianuarie 2015. Proiectul este sustinut de Editura Universitara.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti