Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Consultări Europene. Brevete şi standarde: un cadru modern pentru standardizare care implică drepturi de proprietate intelectuală
27.11.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Asociatia Romana de Drept si Afaceri Europene (ARDAE) organizeaza o selectie de CV-uri pentru realizarea unui punct de vedere documentat cu privire la consultarea lansata de Comisia Europeana referitoare la brevete si standarde. Vor fi selectati experti care vor realiza cercetarea şi punctul de vedere, concretizate intr-un material care va fi publicat ulterior.

Denumirea proiectului: Consultari Europene. Brevete si standarde: un cadru modern pentru standardizare care implica drepturi de proprietate intelectuala (ARDAE-SCE-1).

Scopul acestei consultări este de a permite partilor interesate de procesul de standardizare, implicit de brevete, sa aduca în atentia Comisiei punctele lor de vedere cu privire la:
– modul in care performeaza actualul cadru de reglementare al standardizarii;
– posibilitati de evolutie pentru ca standardizarea sa ramana eficienta si sa fie adaptata schimbarilor rapide din mediul economic si tehnologic.

Persoanele interesate pot trimite un CV, in format european, la adresa de e-mail: ardae2007@gmail.com pana la data de 8 decembrie 2014. Vor fi contactati doar candidatii selectati.

Comitetul stiintific care va selecta echipa de cercetare: Dumitru Dobrev, avocat, director stiintific RRDA; dr. Andrei Savescu; lector univ. dr. Adrian Boanta, dr. Valentin Mircea.

Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Cercetarea trebuie definitivata, iar punctul de vedere redactat pana la data de 23 ianuarie 2015. Proiectul este sustinut de Editura Universitara.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate