Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept constituţional
Drept constituţional
DezbateriCărţiProfesionişti

Președintele SUA a decorat și câțiva juriști


27 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Barack Obama, Președintele Statelor Unite ale Americii, a decorat luni, 24 noiembrie 2014, mai multe personalități din SUA cu distincția Medal of Freedom Ceremony, potrivit blogului Casei Albe.

Printre cei decorați se numără personalități din lumea muzicii și filmului, activiști pentru drepturile minorităților, dar și juriști, precum: John Dingell, Abner J. Mikva, Patsy Mink, Edward R. Roybal și Charlie Sifford.

Barack Obama a declarat: ”Acesta este unul din evenimentele mele preferate. O dată pe an, organizăm această decernare pentru a celebra oamenii care au făcut America mai puternică, mai înțeleaptă, mai umană și mai frumoasă, prin acordarea celei mai înalte distincții civile, Medalia Prezidențială a Libertății.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică