Black Friday 2014. Reduceri de minim 40% la produsele C. H. Beck


27 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Editura C. H. Beck se alătură, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, campaniei Black Friday 2014, oferind clienților săi posibilitatea de a achiziţiona cărţi şi publicaţii cu tematică juridică şi economică cu un discount de minim 40% la peste 2.300 de produse. Am ales să ne extindem oferta pe o perioadă mai mare de timp pentru a facilita accesul cât mai multor persoane la produsele marca C. H. Beck comercializate în magazinul online Beckshop şi Legalis.ro.

Începând cu data de joi, 27 noiembrie, ora 00:00, clienții vor beneficia de preţuri promoționale pentru lucrările şi publicaţiile cu tematică juridică şi economică, dar şi pentru modulele aflate în biblioteca juridică online Legalis.

Editura C. H. Beck își așteaptă clienții cu reduceri de minim 40% la produsele marca C. H. Beck comercializate în magazinul online Beckshop, excepţie făcând lucările aflate în curs de apariţie, ediţiile de colecţie, abonamentele revistelor aflate în portofoliul C. H. Beck, pachetele promoţionale, precum şi lucrările Codul penal. Comentariu pe articole, autori Georgina Bodoroncea, Valerian Cioclei, Irina Kuglay, Lavinia Lefterache, Teodor Manea, Iuliana Nedelcu, Francisca-Maria Vasile, şi Procedură penală. Partea specială. Noul Cod de procedură penală autor Mihail Udroiu.

De asemeni, puteţi achiziţiona orice abonament aflat în biblioteca juridică online Legalis cu o reducere de 35%.

Regulamentul promoției poate fi consultat pe site-ul www.beck.ro.

Cu peste 17 ani de activitate, Editura C.H. Beck se poziţionează între primele edituri din  România, publicând  peste 2.500 de titluri cu  tematică juridică şi economică,  într-un tiraj  total ce depăşeşte 3.500.000. de exemplare. Editura s-a impus pe piaţa literaturii juridice în anul 1998 şi are ca obiect exclusiv de activitate editarea cărţilor şi a publicaţiilor cu tematică juridică şi economică.
Legalis este mult mai mult decât o simplă bază de date cu legislaţie şi jurisprudenţă – este o adevărată bibliotecă, pe care un specialist în domeniul juridic trebuie să o deţină. Din punct de vedere funcţional, toate elementele de conţinut se intercorelează până la nivel de articol de act normativ, oferind utilizatorului maximă ergonomie.

Comenzile se onorează în limita stocurilor disponibile.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro