« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Discuții privind elaborarea Ghidului de aplicare a prevederilor privind publicitatea profesională
28.11.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Baroul București a dat publicității joi, 27 noiembrie 2014, un comunicat privind întâlnirea av. Ion Ilie-Iordăchescu, Decanul Baroului, cu reprezentanții UNBR și reprezentanți ai unor societăți de avocatură, în ziua de 20 noiembrie 2014.

Temele dezbătute:
– problematica elaborării Ghidului de aplicare a prevederilor privind publicitatea profesională;
– manifestări dedicate Zilei Europene a Avocaţilor (10 decembrie 2014). Aniversarea a 150 de ani de la intrarea în vigoare a Legii nr. 1709 din 4 decembrie 1864, pentru corpul de Advocaţi, prima lege modernă de organizare a profesiei de avocat în România. Măsuri organizatorice.

 
Secţiuni: Media & Publicitate, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD