Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Mediu
CărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Decizia Consiliului cu privire la noul proiect de regulament aplicabil vehiculelor cu hidrogen și cu pilă de combustie
28.11.2014 | Elena ALBU


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 341, a fost publicată Decizia Consiliului privind poziția care urmează să fie adoptată în numele Uniunii Europene în cadrul comitetului administrativ al Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite cu privire la noul proiect de regulament aplicabil vehiculelor cu hidrogen și cu pilă de combustie.

Obiectul deciziei: Prin Decizia 97/836/CE a Consiliului, Uniunea a aderat la Acordul Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite (CEE-ONU) privind adoptarea de specificații tehnice uniforme pentru vehicule cu roți, echipamente și componente care pot fi montate și/sau folosite la vehicule cu roți și condițiile pentru recunoașterea reciprocă a omologărilor acordate pe baza acestor specificații („Acordul revizuit din 1958”). Cerințele standardizate din noul proiect de regulament CEE-ONU privind vehiculele cu hidrogen și cu pilă de combustie sunt menite să înlăture barierele tehnice din calea comerțului cu autovehicule și componente ale acestora dintre părțile contractante la „Acordul revizuit din 1958” și să garanteze că aceste autovehicule și componente oferă un nivel ridicat de siguranță și de protecție. Astfel, prezenta decizie prevede că favorabil de a vota noul proiect de regulament CEE-ONU privind vehiculele cu hidrogen și cu pilă de combustie.

Prezenta decizie intră în vigoare la data adoptării.

Elena ALBU

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate