Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti
 

Decizia Consiliului cu privire la noul proiect de regulament aplicabil vehiculelor cu hidrogen și cu pilă de combustie
28.11.2014 | Elena ALBU

JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 341, a fost publicată Decizia Consiliului privind poziția care urmează să fie adoptată în numele Uniunii Europene în cadrul comitetului administrativ al Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite cu privire la noul proiect de regulament aplicabil vehiculelor cu hidrogen și cu pilă de combustie.

Obiectul deciziei: Prin Decizia 97/836/CE a Consiliului, Uniunea a aderat la Acordul Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite (CEE-ONU) privind adoptarea de specificații tehnice uniforme pentru vehicule cu roți, echipamente și componente care pot fi montate și/sau folosite la vehicule cu roți și condițiile pentru recunoașterea reciprocă a omologărilor acordate pe baza acestor specificații („Acordul revizuit din 1958”). Cerințele standardizate din noul proiect de regulament CEE-ONU privind vehiculele cu hidrogen și cu pilă de combustie sunt menite să înlăture barierele tehnice din calea comerțului cu autovehicule și componente ale acestora dintre părțile contractante la „Acordul revizuit din 1958” și să garanteze că aceste autovehicule și componente oferă un nivel ridicat de siguranță și de protecție. Astfel, prezenta decizie prevede că favorabil de a vota noul proiect de regulament CEE-ONU privind vehiculele cu hidrogen și cu pilă de combustie.

Prezenta decizie intră în vigoare la data adoptării.

Elena ALBU

Secţiuni: Dreptul mediului, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Lege 9 | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO