Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ELSA Cluj-Napoca organizează seminarul ”Perspective Juridice” / 4 decembrie 2014


2 decembrie 2014 | Luiza GOGOZAN
Secţiuni: ANUNTURI, Drept penal, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

1500998_10152829335716897_6909310701612052311_oELSA Cluj-Napoca organizează joi, 4 decembrie 2014, începând cu ora 16:00, în Amfiteatrul P6 din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, seminarul “Perspective Juridice”, a cărui temă centrală este “Criminalistica”.

Invitaţii prezenţi la acest eveniment sunt:
– conf. univ. dr. Sorin Alămoreanu, expert criminalist ÎNEC Ministerul Justiției;
– Teoc Oana Camelia, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj;
– doi invitați surpriză din cadrul Serviciului de investigație criminală și din cadrul Serviciului criminalistic de la IPJ Cluj.

Aceştia vor aborda direcţii, precum: deschiderea profesională în domeniu şi pașii de parcurs pentru a ocupa un loc pe piaţa muncii, cazuri celebre rezolvate, împărtăşirea experienţelor proprii, toate urmate de o sesiune de întrebări şi curiozităţi din partea participanţilor.

Scopul acestui eveniment este acela de a contribui la educația juridică a studenților și de a prezenta aspectele definitorii ale unei profesii în acest domeniu.

Totodată, adresăm mulțumiri invitaților pentru participare și partenerului media, JURIDICE.ro, pentru sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment.

Luiza GOGOZAN
Public Relations Director, ELSA Cluj-Napoca

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro