Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ELSA Cluj-Napoca. Concursul de Procese Simulate pe Drept penal. Câștigătorii


2 decembrie 2014 | Luiza GOGOZAN

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Universitaria

Pe data de 15 noiembrie 2014, la Curtea de Apel Cluj-Napoca, a avut loc etapa orală a Concursului de Procese Simulate pe Drept Penal, organizat de către ELSA Cluj-Napoca, prin departamentul de Activităţi Academice.

Fiecare echipă, formată din doi membri, a avut de redactat un memoriu care să cuprindă atât argumentele acuzării, cât şi cele ale apărării. Cele mai bune patru echipe au fost alese să-şi susţină argumentele în faţa unui juriu de profesionişti format din avocații Luiza Buduşan, Carmen Szabo, Flavia Barbur şi Silvia Bese, cărora le mulțumim pentru sprijin.

Echipa câştigătoare este formată din Vlad Bota şi David Barbura. Locul doi a fost ocupat de către Alexandru Dima şi Alexandra Popescu. Vlad Bota a fost desemnat de către juriu ca fiind cel mai bun pledant.

ELSA Cluj-Napoca doreşte să mulţumească partenerului media, JURIDICE.ro, pentru sprijinul oferit în promovarea acestui eveniment.

Luiza GOGOZAN
Public Relations Director, ELSA Cluj-Napoca

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică